Att sitta hemma och dra hårt i sin penis med sina händer för att göra den längre är något som vi är mycket tveksamma till. Däremot finns det verktyg du kan köpa för att dra i din penis på rätt sätt. Dessa finns två verktyg som hjälper dig att dra i din penis för att göra den längre, penispumpar och penisförlängare.

Dessa två verktygen är mycket populära runt om i världen och det är svårt att säga om de fungerar utan det är upp till var och en att avgöra själv. Vi har läst väldigt mycket blandade recensioner kring dessa penispumpar och vi har fått uppfattningen av att det fungerar för vissa och för vissa inte.

Penispump, vad är det?

En penispump är ett verktyg som bildar ett sugande vakuum som drar i din penis för att göra den längre på lång sikt. En penispump kan också användas både för njutning och som hjälpmedel för att få en starkare erektion.

Penisförlängare, vad är det?

Penisförlängare har i princip samma syfte som en penispump, det handlar om att den stretchar och drar ut din penis för att ge den extra längd som sitter i föralltid. Du kan bära den på dagen eller använda den på natten, det är helt upp till dig.

Så går det att dra i snoppen och få större?

Vi anser att det är fullt möjligt då vi har läst om resultat kring detta, vi kan dock inte garantera att just du får se resultat men det kan vara värt att testa. Om du väljer penispump eller penisförlängare är helt upp till dig, eller kanske vill du testa de penisförlängningspiller som finns på marknaden idag.